Frequently Asked Questions

Kuinka monta puuttuvaa tarraa voin tilata?

Se riippuu kokoelmasta. 40–100 tarraa.

Kuinka voin tilata puuttuvia tarroja tai kortteja kokoelmaan, jota ei ole saatavilla verkkokaupassa?

Ellei kokoelmaa löydy sivustolta, puuttuvien tarrojen/korttien palvelu ei valitettavasti ole saatavilla.

Kuinka monta puuttuvaa tarraa/korttia voin tilata verkosta?

Tilattavien tuotteiden määrä riippuu kokoelmasta. Suurin tilattava määrä näytetään tuotesivulla.

Kuinka luon oman räätälöidyn MyPanini ™-tarran tai kortin?

Jos haluat luoda räätälöityjä tarroja tai kortteja, avaa sivusto mypanini.com ja valitse haluamasi kokoelma.

Sinua pyydetään rekisteröitymään antamalla sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja maasi. Tämän jälkeen voit luoda oman tarrasi noudattamalla seuraavia ohjeita:

- klikkaa LUO/LUO TARROJA

- kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi

- noudata ohjeita räätälöidäksesi tarran/kortin

- klikkaa ostoskärryä

- valitse määrät

- anna tai vahvista osoitteesi

- valitse maksutapa ja jatka.

Panini painaa tarrasi tai korttisi tarkistettuaan, että niihin lisätty kuva ja teksti ovat Paninin käytäntöjen ja sovellettavien lakien (kuten tekijänoikeuslaki) mukaisia. Katso lisätietoja Hinta- ja UKK-osista mypanini.com-sivustolla.

Tein tilauksen, mutten ole saanut vahvistusviestiä.

Jos teit tilauksen vieraana, tarkista roska- tai mainospostikansiosi.

Jos olet rekisteröitynyt sivustollemme, voit tarkistaa tilaustesi tilan milloin vain kirjautumalla sisään ja klikkaamalla ylhäällä oikealla olevaa henkilökuvaketta ja sen jälkeen Oma tili. Näet yhden seuraavista tiloista tilausnumeron vieressä:  

Käsitellään: tarkoittaa, että tilauksesi on onnistunut. Kun maksuprosessi on suoritettu loppuun eli Panini on vastaanottanut maksun, saat vahvistusviestin. Tarkista myös roskapostikansio.  

CanceledPostFinance: jokin meni vikaan maksuprosessissa ja tapahtuma on peruttu turvallisuussyistä. Tilauksesi ei onnistunut, mutta tuotteet ovat yhä ostoskärryssä. Voit klikata näytön oikeassa yläreunassa olevaa ostoskärryn kuvaa ja siirtyä uudelleen kassalle.

Valmis: tilauksesi on valmis ja maksamasi tuotteet ovat matkalla luoksesi.

Tein tilauksen vanhalla sivustolla enkä löydä sitä enää.

Löydät tililtäsi ainoastaan uudella sivustolla tehdyt tilaukset. Kaikki vanhalla sivustolla tekemäsi tilaukset toimitetaan kuitenkin lähipäivinä.

Jos sinulla oli tuotteita vanhan sivuston ostoskärryssä etkä ollut vielä maksanut niitä, joudut valitettavasti etsimään tuotteet uudelleen uudelta sivustolta suorittaaksesi ostoksesi loppuun.

Tein tilauksen, joka sisälsi ennakkomyyntituotteen. Milloin se toimitetaan?

Ennakkomyyntituotteet voidaan tilata etukäteen. Saat tuotteen sen julkaisupäivästä alkaen, ellei tuotesivulla ilmoiteta toista päivämäärää. Jos ostat myös muita tuotteita (sekä saatavilla olevia tuotteita että ennakkomyyntituotteita, joilla on eri julkaisupäivä), tilauksesi käsitellään viimeisenä julkaistavan ennakkomyyntituotteen julkaisupäivästä alkaen.

Esimerkki: Jos viimeisenä julkaistavan ennakkomyyntituotteen julkaisupäivä on 17. joulukuuta, kaikki tilaukseesi sisältyvät tuotteet lähetetään tästä päivämäärästä alkaen, vaikka niitä olisi saatavilla aikaisemmin. Jos haluat saada tuotteet heti, kun ne tulevat saataville, tee erilliset tilaukset.

Miksi tilaukseni saapui puutteellisena?

Tilaamasi tuote on saattanut valitettavasti loppua varastosta. Tässä tapauksessa hyvitämme hinnanerotuksen mahdollisimman pian.

Minulta pyydettiin maksun yhteydessä turvakoodia, jota minulla ei ole. Miten voin maksaa verkkotilaukseni?

Pyydämme lisäturvakoodia verkkomaksuille parantaaksemme maksutapahtumien turvallisuutta. Sinun pitäisi saada tämä koodi korttisi myöntäjältä.

Ellei sinulla ole sitä, voit jatkaa tilaustasi käyttämällä PayPalia, vaikkei sinulla olisi PayPal-tiliä. Voit valita maksutavaksi PayPalin klikkaamalla Maksa pankki- tai luottokortilla ja antamalla korttisi tiedot suoraan.

Voinko maksaa tilaukseni ennakkomaksukortilla?

Jos maksat tilauksesi ennakkomaksukortilla, valitse luottokortti maksusivulla, valitse maksujärjestelmä ja anna kortin 16-lukuinen numero.

Löydät lisätietoja Maksutavat-sivulta.

Minulta pyydettiin keräilijän tietoja. Miksi?

Pyydämme näitä tietoja, jotta voimme parantaa kokoelmiamme uskollisille keräilijöille sopivammiksi. Koska pyydämme tietoja tuotetietojen sivulla, ne eivät ole yhteydessä rekisteröitymiseen. Keräilijän ja rekisteröidyn käyttäjän ei tarvitse olla sama henkilö.

Mitä selaimia sivusto tukee?

Google Chrome

Mozilla Firefox

Edge

Apple Safari

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja.

Kuinka voin hakea töitä Paninilta?

Avaa yhteystietojen sivu, valitse kohta "Haluaisin työskennellä Paninilla" ja noudata ohjeita.

 

Löysitkö vastauksen kysymykseesi?

Ellet, ota meihin yhteyttä seuraavasta linkistä: Yhteydenotto

 

Anna kaikki tarvittavat tiedot (kokoelma, josta olet kiinnostunut, tilauksesi tunnusnumero, sisäänkirjautuessasi käyttämäsi sähköpostiosoite jne.) auttaaksesi meitä ratkaisemaan ongelmasi nopeammin.

 

Kiitos!